InterviewSolution
Saved Bookmarks
| 1. |
The pitiful situation of the homeless is a problem. To estimate the number of homeless people is difficult as it would depend on who we define as being homeless since there are the street people or those who sleep in bus or railway stations, parks, roads, etc. Many of them are young runaways, who have left home voluntarily. Then there are the ones living in old age homes or shelters which are supported by government or are privately funded. Many of these used to live with their families or friends earlier. They may have families with children, whereas the people on the streets are almost always single. Many would argue that these people are alcoholics, drug users, or mentally ill, while others would say that homelessness is caused by a steeply escalating price index and stagnating or declining pay scales. One truth that shines glaringly is the need for better policies for our people so that they do not end up homeless.According to the passage, many______.1). Feel that the problem of the homeless people cannot be resolved.2). Think that mostly the homeless people are mentally unstable.3). Want more homes to be built for the homeless.4). Want the government to set up a rule banning people from sleeping on park benches. |
|
Answer» The passage mentions that ‘many WOULD ARGUE that these people are alcoholics, drug users, or MENTALLY ill’. Thus, according to the passage, many people think that since the homeless are out in the streets, they are mentally unstable. Thus, OPTION 2 is the correct answer in this CONTEXT. The other options are not mentioned in the passage. |
|