1.

Which of the following is being implemented by the Government of Odhisa?1). They are trying to create amusement parks near the forests to attract more people.2). They would increase the species of animals in the forests and parks to provide more to the tourists.3). They would make affordable eco-tourism packages.4). The Odhisa Government is trying to connect the tours to places in Karnataka.

Answer»

It is mentioned in the passage 'Sources in the DEPARTMENT said they would require minimal investment to make packaged ecotourism tours.' THUS option 3 is the correct answer. The rest of the OPTIONS are not mentioned ANYWHERE in the passage.



Discussion

No Comment Found

Related InterviewSolutions