1.

Which of the following was an alarming aftermath of demonetization?1). The unemployment rate reached a four-year high2). The worker productivity increased substantially3). Only white-collar workers reaped the benefits of demonetization4). Young people withdrew from education to look for jobs

Answer»

On a careful reading of the passage, we understand that the most negative effect of demonetization was the rate of unemployment soaring to a four-year high – as published by the Business STANDARD. Option 4 is incorrect because YOUNG people withdrew from the WORKFORCE to continue their education. Option 5 is not mentioned in the passage. Moreover, PATRIARCHY is not related to demonetization in any manner.

Therefore, the CORRECT answer is option 1.



Discussion

No Comment Found

Related InterviewSolutions